WIE IS
CLEMENTIEN?

Clementien is ontstaan uit Partytentenpersyn, het verhuurbedrijf in paviljoententen en eventmeubilair dat onze mama Clemy jarenlang runde. Je raadde het misschien al, maar de naam ‘Clementien’ verwijst naar de officiële naam van onze mama: Clementine. We zagen potentieel in het bedrijf dat zij heeft uitgebouwd en vonden het zonde mocht er verder niets mee gebeuren.

We nemen heel graag het roer over op een manier die het beste bij ons past. En dat is belangrijk, want we hebben een groot deel van onze ervaring in andere sectoren opgebouwd, zoals visual merchandising, interior design, eventorganisatie & communicatie.

Mandy zit aan het stuur;  she’s the boss, het gezicht en aanspreekpunt van Clementien. Vicky neemt een strategische rol achter de schermen op. En zo vullen we elkaar goed aan.  En Clementine zelf?  Wel we hopen dat we haar mogen trots maken…

50%
VISUAL MERCHANDISING
50%
INTERIEUR VORMGEVING
50%
EVENTORGANISATIE
100%
DRIVE & ENERGIE

Clementien, dat zijn wij, Mandy en Vicky Persyn, twee zussen, meestal ‘soeurs sourires’ én altijd partners in crime. We worden nogal gelukkig van een goed ontworpen en gestyled event dat helemaal klopt. Het is een eer om alles tot in de puntjes af te leveren.

We werken graag voor en samen met onze klanten, zijn noeste werkers – zouden onze West-Vlaamse roots daar voor iets tussen zitten? – en denken het liefste in oplossingen. Alles is te fiksen: het is misschien wel de meest waardevolle les die onze mama ons meegaf.

MANDY PERSYN

Zaakvoerster
mandy@clementien.be

VICKY PERSYN

Strategisch partner
vicky@clementien.be